A  A  A  A 
Zoerselse boer zoekt vrouw via VTM-programma (14/06/2010)

Bent u nog vrijgezel, vertoeft u graag in de buitenlucht en schrikt u er niet voor terug uw handen vuil te maken? Dan bent u mogelijk de perfecte vrouw voor Bart Van de Vloet, een 36-jarige boer uit Zoersel die via het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ op zoek gaat naar zijn ware liefde.

startschot
Eind mei gaf de charmante Dina Tersago het startschot van de inmiddels zesde reeks van 'Boer zkt Vrouw'. In de startaflevering kon u kennismaken met tien sympathieke vrijgezellen, stuk voor stuk gedreven mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun landbouwbedrijf. Onder hen Bart, een sportieve en goedlachse Zoerselaar die drie jaar geleden met veel enthousiasme de boerderij van zijn vader op Einhoven overnam.

"Ons bedrijf is gespecialiseerd in melkkoeien", vertelt Bart. "Het is hard werken, maar dankzij onze volautomatische melkrobot, hou ik toch nog wat vrije tijd over (lacht). Die besteed ik graag aan sporten. Het is niet altijd evident, maar ik probeer toch wekelijks ’s op mijn fiets te springen, en in de winter trek ik steevast naar Frankrijk om er de skipistes onveilig te maken."  Het is bovendien een publiek geheim dat Bart hardop droomt van kinderen.

brief
Klinkt dit alles u als muziek in de oren en wilt u Bart maar al te graag wat beter leren kennen? Stuur dan als de bliksem - en meer bepaald vóór 21 juni - een brief met twee recente foto’s naar Boer zkt. Vrouw - Postbus 100 - 1800 Vilvoorde. Per mail kan dit naar . Vergeet natuurlijk niet te vermelden dat u schrijft voor Bart Van de Vloet.

De vijf vrijgezellen met de meeste brieven mogen verder op pad, begeleid door Dina. Hun ervaringen en avonturen zijn vanaf het najaar te zien op het televisiescherm. Massaal brieven schrijven naar Bart is dus de boodschap, en wie weet wordt u wel zijn uitverkorene. Succes!

meer info: http://vtm.be/boer-zkt-vrouw,