A  A  A  A 
Feestelijke opening van de nieuwe schuilhut op Einhoven (01/04/2010)

Op zondag 18 april wordt op Einhoven, aan de huidige picknickplaats bij de kerststal, een nieuwe schuilhut voor fietsers en wandelaars geopend. Het wordt een gelijkaardige hut zoals die aan de Zoerselbosdreef. De hut krijgt de naam ‘Gebroeders Van Peer’ en wordt opgedragen aan de broers Marcel en Frans Van Peer, bezielers van het kerstspel op Einhoven. Zij stonden ook aan de wieg van de gidsenbond en waren de pioniers van het ‘zacht toerisme’ in Zoersel. 

lekker
Toerisme Zoersel wil deze schuilhut graag ‘inwandelen’ met een smoutebollenwandeling. Doe mee en geniet van een verkwikkende, amusante en lekkere wandeltocht. U kunt vertrekken tussen 13 en 15 uur aan feestzaal de Smoutmolen. De wandeling van ongeveer 8 kilometer brengt u naar de nieuwe toeristische schuilhut. Onderweg verwennen we u met Zoerselse smoutebollen en aan de schuilhut brengt Toneelgezelschap Tilia ‘streektoneel’.

’s Avonds kunt u om 19 uur aanschuiven voor een feestmaal ‘Lekker Zoersel’, een driegangenmenu met lekkers uit Zoersel. Tussen de gerechten door brengt Tilia nog een aantal korte optredens. Dit spektakelavondmaal vindt plaats in feestzaal De Smoutmolen.

praktisch
U dient vóór 13 april in te schrijven via 03 2980 0 00 of via . U kunt de wandeling aanvangen tussen 13 en 15 uur aan de Smoutmolen, Kerkstraat 54, deelgemeente Zoersel. De deelnameprijs bedraagt 3 euro per persoon. Vanaf 19 uur kunt u genieten van een feestmaal in de Smoutmolen voor 30 euro per persoon.

meer info: