A  A  A  A 
zomeractiviteiten: voorinschrijven kan vanaf vandaag (10/05/2019)
Zoekt u deze zomer nog leuke activiteiten voor uw kind(eren) tussen 4 en 14 jaar (watersportkampjes tot 16 jaar) met serieuze speelkriebels? Dan is ons zomeraanbod voor hen ongetwijfeld de sleutel tot een supervakantie.

workshops, uitstappen en kampen met voorinschrijving
We hebben voor ieder wat wils, gaande van toffe workshops en uitstappen tot superleuke themakampen. Komt uw kind graag mee spelen? Kies dan samen met hem of haar uit ons uitgebreid aanbod. U vindt het volledige overzicht van de activiteiten en alle praktische info op www.zoersel.be/zomerwerking.

Voor deze activiteiten werken we met een 'voorinschrijving' tot en met 19 mei. Op die manier hebt u rustig de tijd om uw inschrijfprofiel in orde te maken, en kunt u alvast inschrijven voor de activiteit ‘registreren voor zomeractiviteiten 2019’ in onze webshop. Hebt u de voorinschrijving afgerond, dan wordt u per mail als eerste op de hoogte gebracht van zodra u effectief kunt inschrijven.

speelpleinwerking met online medische fiche
Uw kinderen zijn deze zomer ook heel welkom bij de speelpleinwerking in gemeentelijke basisschool Pierenbos, waar ze – hele of halve dagen – kunnen komen ravotten met hun leeftijdgenootjes. Om mee te spelen op het speelplein is er geen voorinschrijving of inschrijving via de webshop nodig. U schrijft uw kind op de dag zelf in bij de monitoren. Nieuw dit jaar is wel dat u vóór 1 juli online een medische fiche moet invullen zodat onze monitoren vóór de aanvang van de speelpleinwerking alle medische gegevens van uw zoon/dochter kennen. Die vindt u ook op www.zoersel.be/zomerwerking.

alle kinderen
Ook kindjes die niet in Zoersel wonen maar hier tijdens de vakantie verblijven, bijvoorbeeld bij de grootouders, co-ouderschap … zijn heel welkom!

meer info: jeugd, T 03 2980 9 06, , www.zoersel.be/zomerwerking
actueel


verkiezingen 2019


mobiliteits- en parkeersituatie Halledorp
Op 26 april gaf onderzoeksbureau Antea toelichting bij de mobiliteits-en parkeerstudie in de dorpskern van Halle. Het voerde deze studie uit naar aanleiding van de PPS Halle. Lees hier alles over de studie en de verkeersmaatregelen die we nemen in Halledorp. Zo is er sinds 10 september onder andere een uitgebreide zone 30 ingesteld en wordt er een veilig fietsnetwerk gerealiseerd.


stand van zaken Publiek-Private Samenwerking (PPS) in Halledorp
In 2010 keurde de gemeenteraad een bestek goed om een visie te ontwikkelen voor Halle, die de eigenheid en het karakter van het dorp behoudt en zelfs versterkt. Het gemeentebestuur wil hiermee onder andere de nodige gemeenschapsinfrastructuur realiseren in haar deelgemeente, en dit op maat van Halle. In 2016 werd deze opdracht toegewezen aan Groep Van Roey nv.
We geven u graag een stand van zaken van de verschillende projecten die in Halle gerealiseerd werden, recent opgestart werden of nog op stapel staan. Lees hier meer.


 
In de kijker
 


Koen Fillet | I used to see the beauty, now I see the truth 
de Bijl
van 27 april tot en met 19 mei 


Combo Royal

de Bijl
17 mei om 20 uur


Salut la copine met Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen
 
de Kapel
1 juni om 20.30 uur 


Oude Koeien aan de Costa del sol
de Kapel
21 juni om 20 uur


Tekenatelier | Het uur blauw
de Bijl
van 22 tot 30 juni