Schrijfwedstrijd van Davidsfonds, thema 'De wereld na 2030', voor leerlingen van de 3e graad lager onderwijs van de scholen in Zoersel.

Houd je van fantasie en schrijven?

Wij dagen alle leerlingen van de 3e graad van het lager onderwijs van de scholen in Zoersel uit om deel te nemen aan de jaarlijkse schrijfwedstrijd van het Davidsfonds. Schrijf een verhaal hoe de wereld rondom jou er zou kunnen uitzien over een 10tal jaar.

Wat als er geen auto’s meer waren maar alleen energiezuinige steps en skates? Wat als jongeren het voor het zeggen hadden in het bestuur van onze gemeente, ons land? Wat als...? Kruip in je pen en verzin wat!

Stuur je verhaal (max. 2, min.1 pagina A4) via mail naar davidsfonds.zoersel.1@gmail.com vóór 1 december 2021. Vergeet niet je naam en adres, de naam van je school en je klas op het blad te schrijven. Vermeld ook het telefoonnr. van je thuis en liefst ook het e-mail adres van één van je ouders. Als je één van de winnaars van de wedstrijd wordt, kan je mooie prijzen winnen. Heb je geen e-mail? Lever je verhaal dan in op papier in één van de openbare bibliotheken van Zoersel. 

Het wedstrijd- en privacyreglement zijn te vinden op www.zoersel-sint-antonius-halle.davidsfonds.be 

Meer inlichtingen zijn te krijgen bij johan_strubbe@hotmail.com; 03 294 85 69; facebook.com/juniorjournalist 

wanneer
di 30 november 2021 tot wo 1 december 2021 van 01 tot 00 uur
waar
Bibliotheek Zoersel,
Dorp 54
prijs
€ 00,00
Gratis, maar er zijn mooie prijzen te winnen
organisator
Davidsfonds Zoersel - St.-Antonius - Halle
e-mailadres
johan_strubbe@hotmail.com
contactpersoon
Johan Strubbe
telefoonnummer
032948569