Schrijfwedstrijd Junior Journalist, Davidsfonds Zoersel

Schrijfwedstrijd Junior Journalist 2022-2023, Thema #trots #lokalehelden

De afdeling Zoersel - Sint-Antonius - Halle organiseert elk jaar de Junior Journalist-wedstrijd (een schrijfwedstrijd van het Davidsfonds) voor de kinderen van de 3e graad van het basisonderwijs in de scholen van Zoersel. Jury's selecteren de beste werkjes en de winnaars ontvangen mooie prijzen op de prijsuitreiking die meestal in de bibliotheek plaatsvindt.

Wij kunnen de kinderen alleen via digitale weg bereiken. Vandaar deze dringende oproep aan alle (groot)ouders van Zoersel om - indien u een (klein)kind heeft dat in de 5e of 6e klas zit van één van de scholen in Zoersel - hem of haar warm te maken voor de wedstrijd. Het thema is #trots #lokalehelden. Het kan gaan over bijvoorbeeld een wielrenner, een zangeres of dj, een uitvinder, een vorst uit het verleden, of misschien de juf van de klas. Spoor de kinderen aan om in de pen te kruipen, hun journalistieke pet op te zetten en hun verhaal (liefst) digitaal in te zenden naar davidsfonds.zoersel.1@gmail.com . Alle gegevens over de wedstrijd vindt u op onze website www.zoersel.davidsfonds.be.

Er worden ook stands met flyers ingericht in de bibliotheken. De kinderen kunnen de flyer terugvinden op onze Facebookpagina: facebook.com/davidsfondszoersel. Op deze manier hopen wij een mooi aantal inzendingen te ontvangen en hopelijk kunnen we dan in februari een geweldige prijsuitreiking voor de kinderen organiseren.

wanneer
wo 30 november 2022 tot do 1 december 2022 van 01 tot 00 uur
Uiterlijke inschrijvingsdatum
do 1 december 2022
waar
Bibliotheek Zoersel,
Dorp 54
prijs
€ 0,00
Deelname is gratis
organisator
Davidsfonds Zoersel - St.-Antonius - Halle
e-mailadres
johan_strubbe@hotmail.com
contactpersoon
Johan Strubbe
telefoonnummer
032948569