Fietstocht 50jaar toneelkring 't Jukschot

50 jaar toneelkring ’t JUKSCHOT

Door het coronavirus werden alle toneelvoorstellingen sinds maart 2020  afgeschaft en verboden.  Een flinke streep door de rekening van alle toneelverenigingen.  Ook voor ons is dat een zware aderlating.  We hebben immers geen inkomsten en de vaste kosten blijven lopen.   Enkel via de gemeente konden wij op een steun rekenen.

Omdat we dit jaar 50 jaar bestaan, willen we toch iets doen om een beetje in de aandacht te komen en tevens onze clubkas een beetje te spijzen.  Daarom organiseren we een fietstocht van 50 kilometer met geluidsfragmenten.

Hoe gaat het in zijn werk ?  Vanaf 1 april tot 30 september kan je fietsen door de mooie omgeving van Sint Antonius en buurgemeenten.  Een lus van 20 km en een lus van 30 km, en ongeveer iedere kilometer kom je langs de weg een QR-code tegen.  Als je die scant met je smartphone, luister je naar een audiofragment van ongeveer 3 minuten.  In 50 fragmenten vertellen we U de hele geschiedenis van 50 jaar JUKSCHOT.  De fietstocht start op de parking van KFC Antonia, Bethaniëlei 108, te Sint Antonius.  Daar staat een infobord.

Wat moet je doen om deel te nemen ?  Stuur een mailtje met jouw naam en adres naar info@jukschot.be en je krijgt binnen de 24 uur een mail met

  1. De nodige uitleg hoe alles in zijn werk gaat
  2. Een pincode die je nodig hebt om alle QR-codes te lezen
  3. De vraag om 10 € als steun over te schrijven op onze rekening.  Je betaalt niet per persoon, maar per (kleine) bubbel
  4. Een test QR-code

En dan kies je een mooie dag uit om te fietsen door een prachtige omgeving.  De fietstocht bestaat voor de helft uit verharde wegen, en de andere helft over goed berijdbare boswegen.  Zeer afwisselend dus. En belangrijk : corona-veilig !

wanneer
vr 17 september 2021 tot do 30 september 2021 van 02 tot 00 uur
waar
Start op parking KFC Antonia,
Bethaniënlei 108
prijs
€ 10.00
De prijs is niet per persoon maar per (kleine) bubbel
organisator
Toneelkring 't Jukschot
e-mailadres
info@jukschot.be
contactpersoon
Marc Van Looy
telefoonnummer
033834928