A  A  A  A 
zomerwerking 2016


 

activiteiten, uitstappen en/of themakampen

De inschrijvingen voor de zomerwerking van 2016 zijn afgelopen. We zijn volop bezig met de voorbereiding van de zomerwerking 2017. We voorzien 7 weken speelplezier vanaf woensdag 5 juli tot en met woensdag 23 augustus 2017 .


online inschrijven en betalen
Alle inschrijvingen verlopen online, via de webshop.  U betaalt ook meteen online.
Terugbetalingen gebeuren enkel wanneer de gemeente zelf activiteiten moet annuleren, of na voorleggen van een doktersbriefje.
Inwoners die recht hebben op een Z|pas betalen voor alle activiteiten de helft van het tarief. Z|pashouders krijgen automatisch deze korting toegekend.


speelpleinwerking

De zomerwerking van 2016 is afgelopen. We zijn volop bezig met de voorbereiding van de zomerwerking 2017. We voorzien 7 weken speelplezier vanaf woensdag 5 juli tot en met woensdag 23 augustus 2017 .

Voor de speelpleinwerking hoeft u NIET op voorhand in te schrijven. U schrijft elke morgen in bij de monitoren op de aanwezigheidslijst. Druk per kind wel een medische fiche af en bezorg het ingevuld aan een van de monitoren als u uw kind komt brengen! Info over de werking van de speelpleinwerking vindt u hier.

verloren voorwerpen

Verloor uw kind een kledingstuk, brooddoos, drinkbus ... tijdens een activiteit/uitstap/kamp/speelpleindag? Dan kunt u van vrijdag 26 augustus tot en met donderdag 15 september terecht bij de jeugddienst in het administratief centrum (Handelslei 167) om de spullen op te halen.


meer info
:
, 03 2980 9 04

jeugddienst

jeugddienst
administratief  centrum
Handelslei 167