A  A  A  A 
Milieu en wonen
Nieuws over milieu en wonen
Is uw woning klaar voor de volgende 30 jaar? Bent u aan renoveren toe? Weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Een renovatie-audit helpt u om te kiezen voor de juiste energiebesparende maatregelen.
Volgende week staan er enkele wegen- en rioleringswerken op de planning rondom de nieuwe gemeentelijke basisschool in Halle.
Bent u iemand die erg kan genieten van een fietstochtje? Of fietst u elke dag ijverig naar het werk? Dan komt u beslist situaties tegen waarin u denkt: “Dit is voor een fietser moeilijk of gevaarlijk.” Begint u dan ook meteen te fantaseren over hoe het beter kan? Met de website van My Bikeworld kunt u dit (letterlijk) aankaarten en de fietsinfrastructuur voor iedereen helpen verbeteren.
Het gaat opnieuw goed met de populariteit van zonnepanelen in Vlaanderen. Vandaag zijn er zo’n 275.000 trotse eigenaars van een zonnepaneel-installatie in Vlaanderen. Wist u trouwens dat u uw zonnepanelen moet aanmelden bij uw netbeheerder? Dit is niet alleen omwille van een correcte netvergoeding. Het is ook echt belangrijk voor de veiligheid en de goede werking van het distributienet.