A  A  A  A 
Milieu en wonen
Nieuws over milieu en wonen
Goed nieuws voor de fietsers en wandelaars onder ons. Enkele voet- en fietspaden in onze gemeente worden deze zomer volledig heraangelegd!
Voor de provincie Antwerpen zijn de fietsostrades en het fietsknooppuntennetwerk belangrijke schakels in het fietsbeleid. Om dat fietsbeleid nog beter af te stemmen op uw wensen en noden, wil de provincie via een fietsonderzoek meer te weten komen over uw fietsverplaatsingen.
In onze gemeente onderhoudt de provincie Antwerpen verschillende waterlopen. De meeste provinciale waterlopen worden minstens één keer per jaar geruimd. Dit gebeurt in de periode tussen 15 september en 14 februari. Soms grijpt de provincie ook tijdens de zomer in.
U herkent het waarschijnlijk: u kijkt tv of strijkt een hemd en plots valt alle stroom uit. Eerst controleert u of er in een andere kamer van het huis nog wél elektriciteit is. En daarna gaat u uit het raam hangen: hebben de buren hetzelfde probleem? Voor dergelijke situaties heeft Eandis nu de applicatie “geenstroom” ontwikkeld.